LIVE STREAM: Shannons Nationals Queensland Raceway

Speedcafe.com

Sunday 29th July, 2018 - 9:18am

Share:

Watch action from Round 4 of the Shannons Nationals at Queensland Raceway.

Event Schedule

9:00 – 9:20 (20 mins): X3 Series Race 2
9:30 – 9:50 (20 mins): Porsche GT3 Race 2
10:00 – 10:20 (20 mins): Sports Sedan Race 2
10:30 – 10:50 (20 mins): Prototype Series Race 2
10:55 – 11:05 (10 mins): Production Car Warm Up
11:15 – 11:35 (20 mins): X3 Series Race 3
11:45 – 12:05 (20 mins): Porsche GT3 Race 3
12:15 – 12:35 (20 mins): Sports Sedan Race 3
12:45 – 1:10 (25 mins): Prototype Series Race 3
1:20 – 4:05 (165 mins): Production Car 300km Race 2

Speedcafe.com has been established to provide a daily motorsport news service to the industry and fans in Australia and internationally.

Read the Speedcafe.com promise
Newsletter

Subscribe to our daily newsletter, the best way to get your news first, fast, and free!